Üsteğmen Fatma Seher Erden Anaokulu
KURTULUŞ MAH. GAZİ AHMET MUHTAR PAŞA CAD. NO1C YAKUTIYE ÜSTEĞMEN FATMA SEHER ERDEM ANA OKULU BLOK NO 1C YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Türk Milli Eğitimi ve Okul Öncesi Eğitimin temel amaçları doğrultusunda çalışarak, sürekli yenilenen ve kendini geliştiren, eğitim kalitesini her zaman en üst seviyede tutmayı başaran bir kurum olmak.

MİSYON

Çocuklarımızı; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :242
Öğretim Şekli :Okulumuzda 3, 4 ve 5 yaş grupları dikkate alınarak sınıflar düzenlenmiştir. Normal öğretim yapılmaktadır.

Öğretim Şekli

09.00-14:00

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezinde bulunan Yakutiye ilçesine bağlıdır. İl merkezine uzaklığı 2,8 km dir.